Sobre Mi

_DSC3596

Hola sóc la Sílvia, dissenyadora gràfica i ànima de CocoPaper&Co, estudi de Disseny Gràfic especialitzat en crear papereria per events o celebracions especials, des de el detall més petit al més gran i el·laborat.

Invitacions de casament, minutes, indicadors de taula o seatings, segells amb el logotip personalitzat dels nuvis, decoracions i racons del banquet, llibres de signatures, paperines de confetti, pissarres, etc.

La eina principal de treball de CocoPaper&Co és la atenció personalitzada en tot moment amb els nostres nuvis, ens agrada mimar i cuidar aquest aspecte per a que us sentiu còmodes i que el resultat sigui totalment a la vostra mida.

Cada temporada treballem per oferir un nou Portafoli amb tot un ventall d’invitacions dels models més exitossos i que segueixen un estil actualitzat, a més sempre podem fer a mida allò que ens demaneu i adaptar-nos amb totes les variacions possibles al vostre gust.

Els materials són totalment naturals, combinem elements característics de la nostra marca com el paper craft, cordills, puntilles i fusta entre d’altres. Tot el procés d’el·laboració i manipulat és totalment Concepte Handmade.

«La Invitació de Casament és el primer pas, el primer element que dóna forma al vostre projecte i segons com sigui la vostra invitació dirà molt de com sou vosaltres i de com serà el vostre casament…»